ZÁKON PŘITAŽLIVOSTI

Výsledek obrázku pro galaxie


Jsem tu s dalším kratším článkem, jak získat to co chceme, a jak správně si to přitáhnout. Popřemýšlejte nad tímto článkem, a zkuste změnit svůj život k lepšímu 🖤
  • V tomto článku se dozvíš co je to zákon přitažlivosti, ale taky jak jej efektivně využit ve svém životě. 


  • Zjistíš nejčastější důvody proč pravě tobě tento mocný zákon nefunguje a jak to napravit.


  • Dozvíš se tajemství, které ti pomůže zařadit do tvého života cokoliv chceš a je jedno jestli jde o peníze, lásku, zdraví, hojnost, ideálního partnera, štěstí, práci, nebo cokoliv dalšího.


ZÁKON PŘITAŽLIVOSTI

Zákon přitažlivosti je nejsilnějším a nejmocnějším zákonem ve vesmíru. Stejně jako gravitace, tak i tento zákon pracuje neustále a je vždy v pohybu. Pracuje ve tvém životě právě v tuto chvíli, kdy čteš tento článek. Vždy jsi ve stavu tvoření a to každou sekundu tvého života. Vytváříš si svou realitu v každém okamžiku každý den a neustále. Svou budoucnost si vytváříš každou myšlenkou ať už vědomě, nebo podvědomě. Nemůžeš tento proces nikdy zastavit a vzít si “pauzu” a rozhodnout se, že teď nebudeš vytvořit, protože tvorbu své reality nelze nikdy zastavit.
Jednoduše řečeno, zákon přitažlivosti je schopnost přitáhnout si do svého života to, na co se zaměřujeme. Ať už to děláme vědomě, nebo nevědomě, každou sekundu naší existence jednáme jako lidské magnety, které vysílají naše myšlenky a emoce a ty přitahují více toho, co jsme vyslali. Jinak řečeno zákon přitažlivosti je přitažlivá a magnetická síla vesmíru, která přitahuje podobné energie k sobě.

PRINCIP FUNGOVÁNÍ

Fungování zákona přitažlivosti spočívá v tom, že si vytváříme vlastní realitu. Nejen, že přitahujeme věci, které chceme, ale také přitahujeme věci, které nechceme. Přitahujeme si lidi do svého života, různé situace, zkušenosti prostě vše co v životě máme, nebo nemáme jsme si vytvořili my sami prostřednictvím našich myšlenek a pocitů.

JAK FUNGUJE ZÁKON PŘITAŽLIVOSTI

Zde platí jednoduché pravidlo dostáváme to na co se zaměřujeme. Kam směřuje naše pozornost na co se zaměřujeme, tak to do svého života přitahujeme a to nakonec dostaneme. Vše funguje na bází vibraci každý člověk neustále do vesmíru vysila vibrace o určitých frekvencích, které přitahuji lidí, situace, zkušenosti a vše ostatní. Stejné a podobné se k sobě přitahuje.
Máme kontrolu jen nad třemi aspekty života a pomoci těchto tři aspektu života si vytváříme svou vlastní realitu (budoucnost).

  • Své myšlenky  to jak myslíme a jaké myšlenky setrvávají v naši mysli ovlivňuje kvalitu našeho života ve všech oblastech. To jaké myšlenky podporujeme a věnujeme jim pozornost je důležité pro vytváření naši reality.
  • Své emoce – pocity to jak se cítíme je velmi důležité, protože emoce jsou palivem pro zákon přitažlivosti a manifestaci našich myšlenek. Naše emoce to jak se cítíme určuje na jaké vibrační frekvenci se nacházíme a jaké vibrace vysíláme takové se nám vracejí.
  • Naše činy – to jak se rozhodujeme a co děláme je klíčové pro dosažení našich cílů a snů. Myšlenky a pocity jsou základem pro naše činy, protože velice ovlivňuji to jak se rozhodujeme a co uděláme.

VYUŽITÍ ZÁKONU PŘITAŽLIVOSTI V PRAXI
Zákon přitažlivosti nerozlišuje jestli něco chceme, nebo nechceme. Dostáváme to, na co se zaměřujeme.  

Pokud se budeme ve svém životě zaměřovat na to co nechceme, tak to budeme do svého života přitahovat. Proto se musíme zaměřit na to co chceme a ne na to co nechceme. 

Pokud zaměříme svou pozornost na to co chceme, tak vše ostatní odpadne a začneme si přitahovat jen to co skutečně chceme manifestovat do svého života. 

Ze své zkušenosti vím, že mnoho lidí se zaměřuje neustále na to co nechtějí a pak se diví jaký mají život. Typickým příkladem jsou lidé, kteří pořad mluví, řeší a říkají jak nechtějí být nemocní a nakonec onemocní, protože jejich pozornost je zaměřena na nemoci. 

A následně tam směřuje jejich energie, pozornost, myšlenky a nakonec se nemoc prostě musí zhmotnit. Pokud nechceš být nemocný zaměř svou pozornost na zdraví a stejně to platí u peněz a všeho ostatního. 

Nezaměřuj se na nedostatek, ale na hojnost a finanční prosperitu. 

Výsledek obrázku pro galaxie


VDĚČNOST 

Nejlepší metoda jak změnit svou pozornost z nedostatku na dostatek, z toho co nechceme a nemáme na to co chceme a máme je vděčnost. Pomocí techniky vděčnosti můžeme změnit a doslova otočit o 180 stupňů svůj život a začít si vážit věci, které máme a vidět to pozitivní ve svém životě a následně si toho budeme přitahovat ještě více, protože stejné a podobné se k sobě přitahuje. 

Komentáře

Oblíbené příspěvky