DEVADESÁTILETÁ MÓDNÍ HVĚZDA INSTAGRAMU: BADDIE WINKLE

Helen Wan Winkle, známější pod pseudonymem Baddie Winkle je devadesátiletá trendsetterka a módní ikona internetu a nic jí není svaté. Proč ji musíte sledovat i vy? 

Výsledek obrázku pro BADDIE WINKLE

S oblibou nosí třpytivé flitrované róby doplněné BDSM chokery na krku, psychedelické i leopardí vzory, tepláky s marihuanovým potiskem, či latexové koktejlky. Na instagramu ji aktuálně sleduje 3.5 milionu lidí, jejím nejoblíbenějším zpěvákem je například Drake a mezi její sledující patří i Rihanna nebo Miley Cyrus.

 „Chlapy vám kradu už od roku 1928.”

Tahle fashion ikona se ale nejmenovala vždycky Baddie. 
Helen se narodila v roce 1928 ve městě Hazard, v Kentucky, do křesťanské rodiny. Vyrůstala na farmě a ve dvaceti se vdala. Baddie sleduje nejnovější světové trendy a reaguje na ně, avšak stále si uchovává vlastní styl. V jejím šatníku najdete neonové kožichy, obří šperky, péřová boa i kožené bundičky. Pro někoho vrcholem extravagance a nevkusu, pro Baddie základ šatníku.
Během pár měsíců získala miliony sledujících. Je pravidelným hostem fashion weeků a koncertů, přátelí se s raperem Weekendem nebo Nicole Richie. „Vždy jsem byla divoká", říká Baddie, „Nikdy jsem se nestyděla a vždy milovala tanec". Baddie už spolupracovala třeba s oděvní značkou Missguided a je jednou z tváří kosmetiky Urban Decay. Fotila i pro módní magnát Supernova, oblíbenou značku sester Kardashianových.

Do kostela i do Hollywoodu

Jako Helen chodí každou neděli do kostela - pokaždé v jiném modelu - a jako Baddie na červený koberec. Vydala také knížku „Baddiewinkle’s Guide to Life“. Není to ale žádná suchá autobiografie, nýbrž vtipný, s nadhledem psaný průvodce jejím životem se spoustou dobrých rad, jak si lépe užít vlastní život a jak se lépe oblékat.
A jaká je její nejdůležitější módní rada? Nemusíte zůstávat jen u tónů černé a šedé, protože taková zrovna panuje ve světě nálada. Oblékněte se do barev a uvidíte, že vás rozzáří zvenku i zevnitř!", radí Baddie.
Baddie je nekonečnou inspirací zejména pro dnešní generaci a stará si prý vůbec nepřipadá. „Znám spoustu starých a zbytečně úzkostlivých lidí", říká "Ale já nejsem stará. Nikdy jsem stará nebyla". Její vzkaz pro všechny babičky a dědečky: Život máte jen jeden. Nekoukejte na to, co vám říkají ostatní a pořádně si ho užijte!"
Podívejte se na její instagram @baddiewinkle a nebo k nám do galerie a zamilujte se do zářivého stylu Baddie.
Výsledek obrázku pro BADDIE WINKLE
Výsledek obrázku pro BADDIE WINKLE
Výsledek obrázku pro BADDIE WINKLE

Komentáře

Oblíbené příspěvky