KAM NA SVETRY V ZIMĚ?

Ahoj holky! Tentokrát a konečně všechny zdravím v tomto článku zaměřený přímo na dámské svetry, které ještě rozhodně potřebujete zakoupit! Myslely jste si snad, že zimu zvládnete bez koupi teplého a stylového svetru? Moje odpověď je ,,ROZHODNĚ NE! Protože zima venku ještě z daleka nekončí... 

A KDE SEHNAT HŘEJIVÝ A STYLOVÝ DÁMSKÝ SVETR

Je pro vás složité sehnat ideální dámský svetr přímo pro vás? Od toho tu jsem já s dnešním článkem! Pokud nevíte, kde sehnat svetr snů, tak rozhodně čtěte dále, a dozvíte se na jakém eshopu se nebát, a rozhodně neváhat objednat!

Je spousta eshopu, kde naleznete různé druhy svetrů. Ale málo kde si každá i tak vybere. Chcete originální, stylový, a zároveň, aby vás zahřál? Prostě svetr snů? Mnoho najdete na stránce MANZARA, kde najdete mnohem více než jen svetry a za opravdu skvělou cenu!


Libí se vám například tento pletený svetr zbarvený do krásně lasturové růžové?
Když ho vidím, vybaví se mi růžová perla v uzavřené, chráněné a hlavně luxusně vypadající lastuře.

 Růžová je velmi užívanou barvou vyjadřující rčení o lidech, kteří tzv. nestojí nohama na zemi. Mnohdy proto říkáme: „dívá se růžovými brýlemi“, nebo „maluje si svět na růžovo“. To je velmi časté označení lidí, kteří se často a rádi nechávají unášet svými sny a nechtějí si připustit realitu. Celkově je růžová barvou něhy a jemnosti, která symbolizuje ochranu. A to je přeci krásné že?


Nebo máte raději snad barvy tmavší jako je černá? Jste spíše tajuplné a zároveň sexy? Pro vás je právě takovýto svetr ideální. Tento svetr rozhodně obyčejný není! Vyzařuje z něj, že jste vážná ale chcete zaujmout! Svetr má rukávy rozšířené, a i tak v něm nevypadáte jako pytel. A víte, co je ještě super? Že je také 10% z vlny. A to znamená, že tento svetr je ideální pro mrazivější večerní cestu někam do společnosti.

Černá barva je temná, výrazná, vyjadřující respekt a úctu. Dále jako barva, která má takovou sílu, že dokáže překrýt a zatemnit všechny ostatní barvy. Jsi temná a výrazná jako černá barva?

  

Šedá barva je typická pro podzim a pro sychravé deštivé počasí. 
Je charakteristická svojí neutrálností. Proto bych ještě doporučila zakoupit nějaký výrazný doplněk. Například také z eshopu MANZARA, kde najdete i kabelky, které se perfektně hodí k nevýraznému svetříku. A opět svetr je také 10% z vlny. Zima si vás s těmito svetry nenajde!



Tento dámský svetr mě zaujal tím, že vyzařuje opravdu kladné myšlenky a také tím, že svetr je volný a vypadá opravdu skvěle! Na nošení do elegantního prostředí je ideální. A to protože bílá je velmi významnou barvou. „Je to barva ctnosti, nevinnosti, čistoty a radosti. Bývá spojována se začátkem života. Můžeme znát, že bílá barva většinou symbolizuje kladné věci, život, volnost a naději. A kdo by nechtěl mít alespoň jeden bílý svetr v šatníku? Je to potřeba!


Komentáře

  1. Nevím moc tedy, kam na svetry v zimě, ale vím, kde kupovat svetry a to nejen v zimě :-D Je to online sekáč se jménem onlinesekac a dá se tam nakoupit fakt levně a hlavně kvalitní kousky! Stačí jen hledat :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky