SELF-LOVE?

SEBELÁSKA

Dnes jsem měla původně v plánu vydat outfitový článek. Nicméně když jsem dlouhou dobu brouzdala internetem nešlo si nevšimnout, že už nějaký ten čas je téma SELF-LOVE "moderní" řešit. Ačkoliv věřím že blogerky či jiné "celebrity", které toto téma rozšiřují to myslí dobře. ALE... Ale měli by se ti co propagují toto téma tím alespoň na 100 procent řídit, či prostě toto téma propagovat správně. Já vám ráda řeknu to, že by jste se měly holky mít rády takové jaké jste, ale vím že stejně většina holek má svojí vlastní hlavu a budou mít stále svůj názor. Nebudu říkat to, že by jste se měli milovat nejvíc na světě a tím být sobecká a až moc sebevědomá. A také protože toho zaprvé nejsem úplně správný příklad a zadruhé někteří k tomu prostě hned  nedojdou. Třeba ano ale za delší dobu. Jen bych vám chtěla oživit pro ty co neví a neznají toto téma a chtějí se dozvědět více či vědět můj názor, tak pro ty jsem se rozhodla napsat právě článek, který si to zaslouží.


CO JE VLASTNĚ SELF-LOVE?


Mladé holky často řeší jak vypadají a mnohokrát se srovnávají s jinými. A o tomto přesně SELF-LOVE je. Jak už z názvu SEBELÁSKA vyplývá je to o tom, že by se měly mladé holky více mít rády, nestresovaly se kvůli vzhledu a mít sebe na prvním místě.




JAK SPRÁVNĚ SELF-LOVE VNÍMAT?


Stalo se Vám někdy, že jste potkaly člověka, který nebyl krasavec, vnitřně ze sebe něco vysílal, co vás úplně uchvátilo a odzbrojilo? Co z toho na první pohled nezajímavého člověka udělalo neuvěřitelný zájem?
A o to v první řadě jde. Každý může překvapit, stejně tak jako každý může zklamat.

MŮJ NÁZOR


Nevím jestli se najdou slečny, které se mnou budou souhlasit, ale můj názor na toto téma je takový, že ano měly by jsme se my holky mít rády takové jaké jsme se narodily, či se alespoň snažily. Jenomže ono to občas nejde. Pokud jste se narodila s nosem který se vám nelíbí, tak by jste se mohla pokusit a naučit se ho mít ráda takový jaký je... Je spousta celebrit co jsou třeba "ošklivým" nosem známé a pro nás je to už normální a najdou se i ty, které by chtěly mít právě nos jako ona. A tím ho začnou mít rády už jen proto, že jsou tím typické a uvědomí si že jsou vlastně jedinečné a krásné! Avšak všem se to nemusí povést a budou z něj stále nešťastné. Co potom? Nechat si udělat nos takový jaký chcete... Protože pokud si najdete na začátku jednu "chybu", tak si poté budete hledat další a další... A pokud chcete mít husté a pevné vlasy? Proč si je neudělat a nebýt šťastná? Zajít ke kadeřnici a prodloužit si je není přece nic špatného. Chcete být krásná a mít se čím dál tím víc raději, tak proč neudělat takovýto zákrok? Spousta lidí bere SELF-LOVE tak, že být naprosto PŘÍRODNÍ vám pomůže mít se raději. Ano, pokud máte silnou vůli tak ano. Ale spousta slečnám se toto nepovede... Ale řeknu vám jedno. Až budete dospělé a mít rodinu či dělat co vás baví, nebudete mít čas řešit to že máte krátké lámající se nehty a vaše rodina vás bude mít ráda takovou jaká jste!

Věřte že jednou stejně nebudete myslet na to jak vypadáte, tak se na to zkuste zaměřit už teď!

Komentáře

Oblíbené příspěvky